Over ons

De Mooij Makelaardij is een vertrouwd begrip op het gebied van onroerend goed. Wij zijn sinds 1985 actief in Zwijndrecht en omstreken. Met een ervaring van ruim 35 jaar en een aanzienlijk opgebouwd klantenbestand staat De Mooij Makelaardij vandaag de dag nog steeds centraal in de lokale woningmarkt.

Persoonlijke aandacht, deskundigheid en betrouwbaarheid vormen al jaren de visie van ons kantoor. De Mooij Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, hetgeen betekent dat u verzekerd bent van kwaliteit en een geslaagd eindresultaat van ons kunt verwachten.

Staat u op het punt uw woning te verkopen of een woning aan te kopen en u wilt een deskundig advies? Of u heeft een taxatierapport nodig van uw huidige of nieuwe woning? Bel ons dan voor meer informatie of maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek.  (tel. 078-6128733)

Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. 
Op zaterdag op afspraak van 10.00 tot 12.00 uur. 
Overige tijden op afspraak.

Wij zijn te vinden aan de Burgemeester Jansenlaan 57 (Winkelboulevard Noord) met een uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid.

Graag tot ziens!