Aankoopmakelaar

Zoek jij een aankoopmakelaar in Zwijndrecht?
Heb je een woning bezichtigd en het idee dat deze woning aan al jouw wensen voldoet, dan is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen die jou begeleidt tijdens het aankoopproces.

De Mooij Makelaardij biedt deze service voor een zeer aantrekkelijk tarief aan.

De makelaar gaat met jou mee naar de tweede bezichtiging voor de taxatie / waardebepaling. Als je het besluit genomen hebt om de woning aan te kopen wordt vooraf uitgebreid de onderhandelingsstrategie doorgenomen en voert de aankoopmakelaar van De Mooij Makelaardij, namens en in overeenstemming met jou, de onderhandelingen.

Nadat de woning is gekocht, wordt de koopakte opgemaakt en om er zeker van te zijn dat alle gemaakte afspraken goed worden vastgelegd en dat jouw belangen goed en compleet worden omschreven, zal De Mooij Makelaardij de koopakte nauwkeurig doornemen en waar nodig bijstellen.

De Mooij Makelaardij zorgt ook voor de notariële begeleiding. De leveringsakte wordt gecontroleerd alsmede de nota van afrekening. Vóór de notariële overdracht loopt de makelaar nog eenmaal met jou door de woning. Zo zorgen wij voor een deskundige en zorgeloze afwikkeling!  

Meer info?

Wilt je meer weten over de aankoopbegeleiding? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met
ons op.